hur du använder Accu-Chek

Accu-Chek monitor är en liten enhet som gör att diabetiker att kontrollera sin blodsockernivå på en daglig basis. Det är ett enkelt instrument som är korrekt vid behandlingen blodsocker och kommer att varna dig om förhöjda nivåer. Du måste skapa ett litet sår för att dra ut en droppe blod och placera den på ett band som kommer att läsa dina glukosnivåer. Du kan köpa Accu-Chek på apoteket eller från en online-återförsäljare. Du kommer att behöva köpa extra remsor och lansetter, men själva enheten går att återanvända.

Lansetter


1.
Ta av locket från Accu-Chek övervaka och sätt in lansetten trumman, som skulle komma med satsen . En lancett trumma är en förpackning med små nålar som snäpper in i Accu-Chek. Den blå änden ska gå in i den först. Efter att ha placerat The Lancet i enheten, sätt på locket igen.
2.
Beräkna antalet lansetter du har i enheten innan den används. Du kan köpa extra lancetter från ett apotek eller beställa dem online. Du vill inte ta slut lancetter om du vill hålla din glukoskontroll på schemat.
3.
Sanera dina händer och använda varmt vatten så att blod till ytan på din hud. Detta kommer att göra med hjälp av Accu-Chek lättare. Kläm finger din vill sticka tills blod kommer till ytan.
4.
Håll enheten mot fingret och tryck ut avtryckaren för att sticka nålen i huden. Placera en droppe blod på teststickan och avläsa resultatet.
5.
SNYGGA enheten efter att du använt den, men inte placera den i vatten. Du kan använda ett antibakteriellt eller alkohol servett för att rengöra din Accu-Chek.

Tips och varningar


 • en Accu-Chek enhet kostar mindre än $ 100.
 • Prick sidan av fingret i stället för pad för att minska smärtan.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.