hur du tar bort bandagen från sår

Bandage avlägsnande är en ganska enkel process och behöver inte vara smärtsamt. Ofta kan limmet på bandage irritera huden eller dra ut kroppshår när de tas bort. Du bör ta bort bandage för att rengöra ditt sår, sedan återanvända dem tills såret helt har läkt. Om du märker att du har blött igenom förband, bör du ta bort den och tillämpa en annan. Det finns flera sätt att ta bort bandage utan att orsaka alltför mycket smärta
1.
bort ett bandage smärtfritt genom mättar förband med vodka. Vodka lösningsmedel löser upp limmet, enligt alternativ användning webbplats Lifehacker. com. Mätta en bomullstuss med sprit och tillämpas på den självhäftande delen på förbandet tills den lossnar och faller av. Använd inte vodka på eller kring barns sår.
2.
Smält förband lim med en blowdryer. Ställ blowdryer på låga och direkta luftflödet på din bandage i cirka 30 sekunder. När limmet har smält, kommer ditt bandage ramla av. Se till att du inte hetta direkt på ditt sår, eftersom detta kommer att känna obehagligt.
3.
Mätta en bomullstuss med olivolja och tillämpas på självhäftande delar av bandage. Den olivolja tränger limmet och orsaka bandaget faller av, beroende på föräldrarnas spets hemsida handprintsonthewall. org.
4.
Sänk ned bandaget i varmt vatten tills huden börjar beskära . Lim fastnar inte bra att vatten-logged hud och kommer ofta flyta ut i badkaret eller duschen.
5.
Rip bandaget bort snabbt, om du känner dig modig, genom att dra bandaget i riktning mot ditt hår tillväxt. Dra i den riktningen kommer att resultera i mindre hår dras ut av lim och en snabb borttagning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.