hur du tar bort sova rynkor

Sömn rynkor kan vara ett tecken på åldrande hud. Skrynkla börjar ofta att påverka människor i deras mitten av 20-talet och fortsätter därifrån. Men det finns sätt att lösa problemet och föryngra huden
1.
Justera din sovställning. American Academy of Dermatology rekommenderar sova på rygg. Om du sover med huvudet på kudden i samma position varje natt, kan sova linjer utvecklas och så småningom bli permanent. Kvinnan tenderar att sova på deras sidor, så de sannolikt att se dessa linjer på hakan och kinderna. Män tenderar att se linjerna på sina pannor, eftersom de ofta sover med ansiktet nedtryckt på kudden.
2.
Få tillräckligt med sömn, sju till åtta timmar per natt. Dr Nicholas Perricone, ett Connecticut hudläkare och författare, säger när man inte sover tillräckligt, producerar kroppen överskott av hormonet kortisol, som bryter ner hudens celler. När du får tillräckligt med vila, kommer din kropp producera humant tillväxthormon, som stimulerar tillväxt och cell produktion. Denna produktion gör att din hud att förbli tjockt och rynkor mindre.
3.
Göra sig av med sömn rynkor, återfukta ansiktet ofta, kanske med hjälp av en ögonkräm. Som ni ålder, producerar din kropp inte så mycket kollagen, och du behöver inte producera nya hudceller så snabbt. Exfolierar att bli av med döda hudceller.
4.
Börja en diet rik på anti-inflammatoriska näringsämnen och antioxidanter som vitamin C. Dr Perricone, har utvecklat en tre-dagars diet för att minska sova rynkor. Det handlar om att äta lax, en mörk grönsallad med olivolja och citronsaft, en blandning av bär och cantaloupemelon. Ät det två gånger om dagen i tre dagar. De livsmedel är anti-inflammatoriska att hjälpa näring åt huden. Fisken har ett näringsämne som heter dimethylethanolamine, som kan minska vikande och rynkor. Också dricka åtta till 10 glas vatten om dagen.
5.
Prova aktuella krämer som innehåller antioxidanter. Du kan få en lotion som har samma näringsämne som lax-DMAE. Dr Perricone rekommenderar också lotion med alfa-liponsyra och C-vitamin ester.

Tips och varningar


 • Prata med din hudläkare om medicinska behandlingar. Injicerbara fillers och Botox är alternativ som kan bli av med rynkor.
 • sluta röka. Forskning visar att någon som röker regelbundet under många år är mer benägna att ha rynkig hud än en rökare, enligt Academy of Dermatology.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.