hur man använder andra akne produkter med tazorac

Tazorac är en aktuell kräm som används för att behandla ansiktsbehandling akne. Bestående av en förening som liknar vitamin A, har det visat sig att minska uppkomsten av akne och för att förbättra strukturen på huden. Det är typiskt appliceras på ren, torr hud, ofta i ett tunt lager. Akne drabbade dock ibland hitta att de måste använda Tazorac i kombination med andra akne produkter för att klara sin akne helt
1.
Notera alla mediciner, aktuella eller på annat sätt, att du för närvarande tar.
2.
Tala med din läkare eller hudläkare. Han kommer att kunna ge råd om det är säkert för dig att använda Tazorac tillsammans med andra utvärtes acne mediciner. Var noga med att skriva ner några frågor som ni har framför er tid hos din läkare, så att du inte glömmer något. Du kanske vill ta med ett block och penna för att göra anteckningar.
3.
Tala till apoteket. Hon är speciellt utbildad och därför, som din läkare, kommer att kunna svara på alla frågor du har om läkemedelsinteraktioner. Se till att du låter henne veta alla de mediciner som du tar så att hon kan ge dig rätt information.
4.
Applicera andra krämer som du vill använda. Var noga med att läsa varningstexter, ägnar stor uppmärksamhet till information om potentiella läkemedelsinteraktioner. Följ anvisningarna för alla akne produkter nära att minimera eventuellt missbruk eller interaktioner.

Tips och varningar


 • Tvätta händerna efter varje aktuell akne medicin, och inte Rör dina ögon med händerna direkt efter att det Tazorac.
 • Om du får hudutslag eller andra allergiska reaktioner, kontakta din läkare eller hudläkare så fort som möjligt. Detta kan tyda på en negativ interaktion mellan Tazorac och de andra akne produkt som du använde.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.