hur man använder guld i cancerbehandling

Nya och lovande former av cancerbehandling arbetar ständigt med sig genom forskning rörledningen, och en av de mest lovande är att använda guld i cancerbehandling. Enligt uppgifter från University of California, är guld nanopartiklar betraktas som ett relativt billigt och effektivt sätt att förstöra cancerceller. Behandlingen fungerar genom att vrida nanopartiklar i "missiler cancer homing" genom förmildrande dem till en viss typ av protein som finns i cancerceller, följt av överhettning guldet att förstöra själva cancern.
1.
Rådgör med din primärvården läkare om tillgången på kliniska prövningar för användningen av guld nanopartiklar i cancerbehandling. Eftersom användningen av guld i cancerbehandling är fortfarande i utprovning, kommer det att vara tillgängligt endast på vissa platser i kliniska prövningar.
2.
Låt övervakar läkaren att injicera din kropp med guld nanopartiklar bundna med inriktning molekyler. Dessa riktar molekyler kommer att agera för att lura nanopartiklar direkt till cancerceller, förbi frisk vävnad och lindra många av de negativa effekter närvarande med konventionella behandlingar, såsom kemoterapi och strålbehandling.
3.
Använd radiovågor eller riktade ljusvågor till överhettningen guld nanopartiklar. Denna ökning av värme kommer att tjäna för att döda cancerceller som nanopartiklar bifogas, förstör tumören och samtidigt minimera skador på omgivande vävnad, vilket gör att du cancer-fri med ett minimum av kostnad och oönskade bieffekter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.