hur man kan bli av hudfläckar snabbt hemma

Födelsemärken kan fula och problematisk. I genomsnitt människor har någonstans från 10 till 40 mullvadar på deras kroppar. Vissa är platta medan andra höjs. De kan visas på alla delar av huden och är oftast små och mörka. De varierar i storlek och har oftast en rund eller oval form. Vanligtvis är de kallade "nevus eller nevi. " Många mol är godartade, men vissa kan vara cancerogena. Om du har en mullvad, ska du få det kontrolleras av en läkare, som kommer att testa det för cancer, om det behövs. Borttagning av födelsemärken är inte en svår procedur. Det tar endast en liten mängd av tid och ansträngning
1.
Köp bloodroot salva. Bloodroot (Sanguinaria canadensis) är en liten skog ört som växer i North Central USA och Kanada. Saften från roten är giftig när det tas internt, men när den används utvärtes, har den unika förmågan att lösa upp en onormal tillväxt utan att störa normal vävnad.
Kontrollera mullvad varannan dag. Vid denna tid, gäller mer bloodroot tillsammans med en fräsch bandage.
4.
Upprepa processen tills mullvaden har tagits bort.
5.

En annan behandling innebär tillämpning av linfröolja blandat med honung till mullvad. Du måste använda det på mullvad vardagen för ett par veckor, tills det går bort.
6.
Krossa upp lite vitlök, så att det blir en pasta. Ansök till mullvaden varje dag i minst ett par veckor.
7.
Din kost kan hjälpa att bli av mullvadar också. Ätit mat med mycket kalium och vitaminer kan stöd i avlägsnandet. Gröna grönsaker med vitamin A som fungerar bäst, men frukt innehåller C-vitamin fungerar också bra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.