hur man väljer rätt tvättkorg för allergier

Enligt Astma-och Allergifonden of America, en av fyra amerikanska medborgare lider av allergier eller astma. Av dessa cirka 40 miljoner lider av inomhus eller utomhus allergier som katt ilska, mögelsporer, kvalster, och träd, gräs och ogräs pollen. Om du eller någon du älskar lider av allergier, ni vet en viktig faktor är att göra ditt hem som allergen-fria som möjligt. En ofta förbisedd försiktighetsåtgärder kläderna korg. Varje hämmar i ditt hem är en stor källa av allergener, så det är klokt att välja din tvätt hämmar noggrant.
1.
Välj en korg gjord av plast eller andra konstgjorda material. Dessa är lätta att rengöra med en fuktig svamp eller någon tvål och vatten. Tvätt hindrar gjorda av rotting, korg, trä och liknande material damm och andra allergener och är svåra att rengöra ordentligt, även med ett vakuum.
2.
Välj en korg med en avtagbar tyg liner. Den liner kan kastas in i tvättstugan och gjorde allergen-fria genom att tvätta i varmt vatten.
3.
Leta efter en korg med lock. Även om det förmodligen inte kommer att vara täta, kan ett lock förhindra allergener från att fly den hindra.
4.
Välj en mindre korg. Det är lättare att låta kläderna täckt med allergener sitta i en större kläder hindra och därigenom gör din allergi värre. En mindre hindra uppmuntrar tätare tvättar.
5.
Tänk dig en kort korg. Tall försvårar är svårare att rengöra-något du vill göra ofta för att hålla ner allergener.

tips och varningar


 • Förvara inte kläder hindrar i sovrummet av någon med inomhus eller utomhus allergier, hämmar erbjuda natten lång exponering för allergener som kan vara till stor förvärra den allergiska personen symtom.
 • Förvara inte tvätten hämmar i garderober eller badrum. Garderober tillåter inte korrekt luftflöde, och badrum hålla hämmar fuktig, båda villkoren uppmuntra tillväxten av mögel. Andra förvaringsutrymmen för att undvika omfatta källare och under handfat. Istället, hämmar det område där du hittar kläder ska få massor av luftcirkulation och bör inte vara fuktigt.
 • För att undvika mögel i din korg, se till att kasta blöta handdukar eller kläder i tvättmaskinen istället för tvättkorg.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.