varför vi vaknar svullna i ansiktet?

Det finns flera skäl som vi vaknar med ett svullna ansikte på morgonen, men det vanligaste orsakerna är vätskeansamling, allergier, lotioner och krämer, kudde nivåer och fortsatt press på ansiktet

Vattenbindande

Den vanligaste orsaken till svullna ansikte på morgonen är vätskeretention. Det bästa sättet att undvika vätskeretention är att begränsa alkohol och natrium intag och öka vattenintag för att spola ut systemet.

Allergier

En vanlig orsak till svullnad på morgonen är allergier. Kontrollera med din läkare för eventuella allergier, inklusive allergier mot fjädrar i din kudde eller material av din örngott.

Och krämer

En av orsakerna till påsar är känslig hud reaktion på lotion eller krämer appliceras på ansiktet innan sängen . Sluta använda alla produkter under två dagar för att se om svullnader försvinner.

Pillow Level

Ibland svullnader orsakas av nivån på din kudde när du sover. Försöka sova med två kuddar för att hjälpa vätskor rinna av ordentligt i stället bosätter sig i ditt huvud och hals områden.

Pressure

Den enklaste orsaken till påsar är helt enkelt trycket på ditt ansikte medan du sover timmar åt gången. Detta kommer naturligtvis att försvinna när du vaknar, men du kan hjälpa processen genom att tillämpa en cool, våt trasa i ansiktet.

Sjukdomstillstånd

Problem i det endokrina systemet, särskilt hypotyreos, som också orsakar viktökning och minskar energi, kan orsaka morgon svullnader. Se en läkare om du tror att detta kan vara orsaken.

steroider kan också orsaka ansikte svullnader. Steroider har många biverkningar, men när de används för medicinska ändamål, biverkningar är oftast sekundär till nyttan. Men när steroider används för icke-medicinska ändamål, riskerna är större och skador kan bli mycket värre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.