Hur berätta om någon är döende i alkoholism?

Dödad av alkoholism är föregåtts av ett antal observerbara symtom. Den förödande konsekvenser av alkoholism omfattar organsvikt, nervskada, hjärnskada och även cancer förvärras av alkoholmissbruk. Information om dessa villkor kan samlas genom att referera till gällande polisens register, samt genom att prata med vänner och familj med en som lider av gravt alkoholmissbruk
1.
ställa frågor. Även en person som lider av en tung alkoholproblem sannolikt kommer att leva i ett tillstånd av förnekelse, är han ofta villiga att prata med någon inom hörhåll om hans tragiska falla i onåd. Även när han är nykter, kan han svara öppet med öppna frågor om de är klokt formulerat.

Exempel författarna till Primary Care Medicine föreslår att en intervjuare bör uppmuntra en alkoholist att tala öppet om hans dryckesvanor genom att fråga, "I genomsnitt, hur många drinkar har du per dag?"
2.
Observera alkoholist fysiska tillstånd. Smittad med gulsot huden orsakade av alkohol-inducerad leverskada är ett tecken på irreversibel cirros. Näringsbrist orsakad av hög alkoholkonsumtion kan också leda till observerbara skador, såsom fjällande hud, ruttnande tänder, och torrt eller sprött hår.
3.
Forskning alkoholist gripandet poster. Många stater och städer efter information om arresteringar online. Tidningar är också känt att registrera information om gripanden i avsnitten polisen läskpapper. En alkoholist kriminella historia kan illustrera utvecklingen av hans alkoholproblem genom att dokumentera en historia av våld i hemmet, företagshälsovård turbulens eller självmordsförsök.
4.
Studie alkoholist beteende. Kroppsspråk kan avslöja effekterna av alkoholism på en tung drinkare. Sådana individer uppvisar försenad reflexer och kommunicera med sluddrigt tal. De också kan drabbas av svåra minnesförlust eller ens hallucinationer, orsakar känslor av förvirring och desorientering. Stort intag av alkohol kan skada synnerven med en alkoholhalt, vilket resulterar i suddiga vision som hämmar hans eller hennes makt för att fungera.
5.
Intervju alkoholist familj eller nära vänner. Familj och vänner vet brukar hemligheter om en döende alkoholist tillstånd. Ofta är dessa människor vet att de alkoholhaltiga plågas av en eller flera sjukdomar som följer i slutstadiet alkoholism, t. ex. akut hepatit, levercirros eller nervskador som orsakas av polyneuropati.

tips och varningar


 • Betona att du försöker ge stöd när du pratar med en alkoholhalt vänner och familj. Alkoholhaltiga sjukdomar kan återföras om uppmärksammas tidigt.
 • En alkoholist familjemedlemmar kan reluctuctant att prata, på grund av en känsla av skuld eller skam. Visar hänsyn. Däremot blyg inte bort från att undersöka sina älskade sitt tillstånd.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.