hemma behandling av bikupor

Hives är svullna welts i huden och är resultatet av en allergisk reaktion. Också känd som "urtikaria", nässelutslag också orsaka klåda och sveda i huden, och är mycket vanliga. At-hem behandlingar finns tillgängliga för att lindra symtom relaterade till bikupor

Orsaker

När ett allergen kommer in i kroppen, blir vissa celler stimulerades och bryta, släppa en kemikalie som kallas en "histamin", detta orsakar bikuporna för att bilda . Allergen av någon typ kan orsaka nässelfeber, detta inkluderar mat och medicinering

Vitaminer och Quercetin

Dr. Altshuler rekommenderar en kombination av vitamin C och B12, tillsammans med flavonoid quercetin. Dessa kosttillskott kan hämma eller lägre utsläpp av histamin.

Homeopatiska Rättsmedel

Homeopati är bra för hemmet behandling av bikupor. Dessa inkluderar Urtica urens för klåda och sveda, samt API: er för svullnad och rodnad.

Kinesiska naturläkemedel

kinesiska örtmediciner omfatta Kai Yeung piller för klåda och hudutslag, och Lian Qiao Bai Du Pian för rött, inflammerad utslag .

Förebyggande

Enligt Dr Altshuler, den bästa lösningen för bikupor är förebyggande. Undvik vanliga allergener såsom mjölkprodukter, ägg, choklad, jordgubbar, bönor, tomater, fisk, nötter, livsmedelstillsatser, smakämnen, konserveringsmedel och läkemedel såsom acetylsalicylsyra och penicillin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.