hur att häva effekterna av koffein

Många använder koffein som en morgon nödvändighet eller en eftermiddag pick-me-up, antingen i form av en stark kopp kaffe, en mycket koffeinhaltiga läskedryck eller en mängd svart eller grönt te. Men eftersom det effekter på nervsystemet kan en koffein överdos resultera i nervositet, och vakenhet och uppmärksamhet du försöker att vinna på koffein kan resultera i en utspridd orolig känsla istället
1.
Ät en rejäl måltid för att absorbera en del av koffein i ditt system. Koffein på fastande mage kan leda till panik. Efter att ha ätit, blod rusar till magen och resulterar i en trött känsla som hjälper dig att slappna av och vända koffein effekter.
2.
Drick mycket vatten. Koffein är ett diuretikum och orsakar uttorkning. Återfuktande kommer att vända vissa effekter av koffein på nervsystemet.
3.
Drick örtteer. Kamomill och valerianarot te är vanliga naturliga sömnlöshet åtgärder och kommer att lugna nerverna.
4.
Ut och spring eller rask promenad utanför. Inte bara kommer den friska luften och motion hjälper till att hålla din uppmärksamhet på nervositet effekterna av koffein, men du kommer bränna några rastlöshet och kalorier samtidigt som hjälper dig att slappna av när du kommer hem och tillbaka i din rutin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.