hur du rensar urinröret

Urinröret är den sista vägen i urinvägarna systemet, det är anslutet till urinblåsan, som urin flöden. Det är viktigt att hålla hela urinvägarna ren och klar eftersom många infektioner, såsom prostatit, pyelonefrit och cystit, orsakas av bakterier. Men i urinvägarna, under normala förhållanden är sterila. Det är först när bakterierna färdas förbi urinröret och upp genom njurarna att infektioner uppstår. Således, röjning och rensning i urinröret är en bra förebyggande åtgärd.
1.
Drick vatten. Under normala förhållanden, helt enkelt urinera är kroppens naturliga sätt att rengöring och clearing partiklar och bakterier från urinvägarna och urinrör. Se till att du äter minst 64 oz. vatten varje dag, och drick en extra 8 oz. före och efter träning, efter urinering, efter att ha druckit något koffein och innan du somnar.
2.
Drick 2 glas (16 oz. vardera) av alla naturliga tranbärsjuice dagligen. Det har bevisats att tranbärsjuice hindrar bakterier från låsning till cellerna i urinvägarna och skapa en infektion. Denna juice är överlägsen eftersom den inte stör den naturliga bakterier i tarmkanalen. Även om du inte upplever symptom och är inte mottagliga för urinblåsa eller njurar infektioner, är tranbärsjuice ett bra ämne att spola systemet med, vilket rengöring och rensa urinröret.
3.

Ta D-Mannose kapslar. D-Mannose är en underbart enkel substans: det är en enkel sockerart, mycket lik glukos, och din kropp metablolizes mycket små mängder av den. Större belopp, dock transporteras i urinen och utsöndras från kroppen. D-Mannose följer sig att bakterier såsom E. coli och hindrar den inte fastnar celler inuti urinvägarna. Denna bakterie är sedan kissat ut genom urinröret, tvätta och rensa röret.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.