hur man cykeln med quadricepskontraktion tendinit

Quadriceps tendinit uppstår när den övre senan från 2 senor som fäster dina quadriceps till din patella-eller knäskål-alltför blir stressad, vilket leder till inflammation. Det är mest vanliga i idrottare som övertränar, men det kan också ses i inaktiva människor. Du är sannolikt har quadriceps tendinit om du upplever smärta rakt ovanför knäskålen, om din senor är mjuka att ta i och mer ont när du flyttar den och om din senor är svullen. Morgonstelhet kan vara ett annat symtom.
1.
Besök din läkare ta reda på om du har tendinit. Du kan ha slitit av senor, eller du kanske har en tår i dina quadriceps. Följ de råd som ges, vilket kommer att baseras på svårighetsgrad och orsaken till din tendinit. Om du är en biker, är det mycket troligt att det berodde på cykel alltför mycket eller en olämplig cykel passar.
2.
Inte cykeln så länge du kan motstå, som vila från vad fick dig att utveckla detta problem i första hand är det mest effektiva och snabbaste behandling för att läka den. Men om du måste cykel, se till att du isen knät omedelbart efteråt i 20 minuter och hålla den förhöjda. Placera aldrig is direkt mot huden utan i en handduk. Ta en anti-inflammatorisk medicin, såsom ibuprofen eller acetylsalicylsyra. Du vill också ha en trasa eller neopren knä Brace medan cykling.
3.
Ta cykeln till någon som vet hur man passar det för dig ordentligt. Enligt Eric Moen en "elit-nivå" coach genom USA Cykelförbundets och chef för sjukgymnastik på Pro Sports Club Seattle, "Det första jag brukar fråga alla patienter som klagar på cykling i samband med smärta är att föra cykeln in till Kontrollera om en lämplig passform. I de flesta fall är en dålig cykel passar roten till problemet. "
4.
Se till att passa på din cykel själv om du inte kan besöka en professionell. Det viktigaste är balans mellan lederna. Du vill undvika alltför flexion i knäna om du har quadriceps tendinit. itu med denna fråga genom att höja och flytta sadeln igen, och överväga att få en cykel med större ram.
5.

värma upp och sträcka en hel del både före och efter cykling. Fokusera på dina quadriceps och hamstrings. Kontrollera om du har en muskel obalans. Till exempel är dina quadriceps mycket väl utvecklad medan dina hamstrings är inte? Träna din hamstrings mer att rätta till detta.

Tips och varningar


 • kan använda den hjälp av en sjukgymnast.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.