naturlig behandling för öronsusningar

Tinnitus är en åkomma som präglas av ringande eller visslande ljud i öronen. Även om det finns en mängd olika orsaker till tinnitus, som allergier, yrselattacker, skallskador eller högt blodtryck, det finns också en mängd olika sätt att behandla den. Om du har den störande ringningar i örat, lära sig att behandla det naturligt och ge dig själv lite lugn

Ginkgo Biloba

En populär metod för att behandla och förebygga ringmärkning är med ört ginkgo biloba. Ta en 40-mg tablett två gånger dagligen med vatten. Du kan hitta ginkgo biloba kapslar på de flesta apotek.

Ingefära

Prova tuggar på en bit ingefära eller ingefära tuggummi. Ginger har många läkande egenskaper, den kan behandla smärta i samband med ringmärkning, kan det minska inflammation i örat det, och det kan minska illamående eller yrsel i samband med ringmärkning. De tuggar rörelse kommer också att hjälpa till att lindra något tryck i örat som kan bidra till att ringa.

Varm kompress

Gör detta till en lösning med hjälp av hirs frön, salt och en tygpåse. Roast 3 eller 4 msk. av hirs frön i cirka 15 minuter i ugnen, lägg sedan in dem med en lika del av salt i påsen och placera den över öronen. Du kan även använda ris för denna lösning i stället för frön, i vilket fall du värmer upp tygkasse med ris och salt i den för ungefär en minut i mikron, se till att du inte tillämpar väska om det känns för varmt .

Bara slappna av

Koppla din kropp och själ. Stress kan orsaka och öka ringningar i öronen, så det är viktigt att koppla dig själv om du försöker bli av med ringmärkning. Ligg ner med lite lugnande musik, kanske lätt lite rökelse, eller sätta en sval trasa eller skivor gurka på ögonen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.