Strömgren fotledsstöd instruktioner

Strömgren fotled stöd är en apparat som hjälper till att ge fotled stöd till personer med vrist eller benskador. Flera typer av Strömgren fotledsstöd produkter finns tillgängliga. Varje produkt ger frihet från upprepade lossnar och andra sådana besvär i samband med fotled stöder som behöver tejpas eller bundna. En annan fördel det ger är att till skillnad från band och band, behöver det inte köpas och om igen. En uppsättning kan bäras i flera månader eftersom den är gjord av spandex och är tvättbar. Strömgren produkter är särskilt lämpade för personer med vrist inversioner och stukningar.

Häl Lås

Ett urval av produkter finns i den här helt enligt Strömgren fotled stödsystem. Hälen Lås Ankle Support liknar ett bandage, både till utseende och flexibilitet och bärs på samma sätt som ett förband. Wrap hälen stöd runt ankeln genom att hålla ena änden av stöd i ena handen och den andra änden i den andra handen. Som stöd sträcks ut från under hälen bör varje hand att hålla de båda ändarna. Den första hand bör finnas kvar, hålla hälen stöd så det återstår på hälen. Däremot bör wrap systemet uppåt, mot knät. När denna process är klar, stoppa in krokar i båda ändarna av stöd i bandet. De nödvändiga täthet och längd som bandet når bör fastställas av känsla. Klämmorna kan lossas vid behov.

Ankle Lock

Stru00F8mgren Ankle Lock fotledsstöd har ett extra stag för att stödja vristen. Sätt på stag på samma sätt som du skulle sätta på en häl lås. På toppen av hälen lås, slips på ankeln låset fotledsstöd precis som om du var att sätta på och knyta en sko. Denna produkt har formen liknar en sko utan tungan och tå och eftersom det är som en sko med ena änden kvar gratis, medan den andra delen når mot knät, kan det helt enkelt vara bundna som en sådan.

Hard Shell Ankle Support

det hårda skalet fotled stöd måste användas mellan strumpan och skon. När strumpan är på, är detta stöd bärs runt strumpa, som om det var ett bälte, men för foten. Ett par band som korsas och avlånga utgör den övre delen av det stöd, som liknar en stigbygel. När stöd placeras på foten, är de remmar lindade runt ankeln i en uppsättning mönster. Sätt stöd på vristen och dra åt remmen och knyta det tills det känns hårt nog på din vrist att fotleden inte kan röra sig fritt. Stödet är utformat på ett sådant sätt att stigbyglarna ge tillräckligt styvhet för vristen att förhindra den från att vända sig inåt eller utåt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.