hur bandet en hälsenan

Efter en skada till din hälsenan, måste du immobilisera ordentligt senan så att den får ordentlig vila och är inte åter förvärras. För att göra detta, rem du senan med medicinska plåster i rätt helande position. Här är stegen för att ordentligt svepa din hälsenan efter en skada
1.
Förbered benet för att slå in. Raka ben från vristen på knäskålen så att inslagning att korrekt hålla. Om du inte vill raka, använda en underwrap och en självhäftande sprej.
2.
Ställ "ankare" Inspelningar. Dessa används för att förankra huvuddelen av wrap. Börja med 5 cm sträcka tejp och linda den en gång runt den övre vaden ungefär 3 inches under knäskålen. Applicera en annan wrap på 5 cm sträcka bandet under denna första wrap så att 2 /3 av den tidigare wrap visar. Använd 3,5 cm oelastiskt band att linda en gång i mitten av foten.
3.
Applicera en remsa av tejp på baksidan av vaden. Använda 5 band cm stretch, börja vid undersidan av foten på ankaret tejpning och dra band upp kalven att den övre vaden ankare tejpning. Tryck ändarna på plats, men inte trycka ner på bandet så att den följer den del av skadade senan.
4.
Stabilisera hälen. Använda 5 band cm sträcka, fast gälla bandet till det övre kalven ankare tejpa och rita ner det och över vaden mot ankeln. Vid ankeln, dra bandet under häl och backa upp den andra sidan. Fortsätt att dra bandet tillbaka upp och över kalven till ankaret tejpning. Om gjort rätt, kommer denna enda band har passerat nära mitten av vaden.
5.
Applicera den slutliga wraps. Tre slutliga wraps utförs med den 3,5 cm tejp för att hålla hela bandet på plats. Tejpa ett varv runt första ankaret tejpa på övre kalven att hålla ändarna på 5 cm bandet ner. Gör samma sak för ankaret tejpa på foten. Linda slutligen 3,5 cm tejp ett varv runt den skadade senan ovanför ankeln. Denna tejpning skall inte leda till den skadade senan smärta, men det bör vara fast nog att hålla den på plats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.